Intre timp insa rezidentul bate campii si campiile cu copilul, vazandu-l cum creste, bucurandu-se de el
Ce bine ar fi fost sa fie atat de simplu si de frumos, nu-i asa?
Dar iata, ca acel copil mai mult sta pe la politie si pe la psiholog. Aveti exemplul lui Martonze, cu copilul care nu a iesit luni de zile din casa. Mai e exemplul mamei din Prahova care a pierdut copilul si exemplul altor mame care pierd acum apartamentul pentru ca au fost penalizate din cauza abuzului......
Spuneti ca totul este bine si frumos si mute&ignor si va vedeti de viata dumneavoastra cand tot ce faceti si ce spuneti indica contrariul?
E asa o diferenta intre ce se sustine si realitate. Pentru ca acolo, cand apesi pe play vezi doar o bunica care saltand de atata bucurie si implinire tipa, urla si injura si se comporta ca ultimul camionagiu pe maidan. Asta este realitatea.
Martonze, momentan am incetat sa mai citesc ce ati scris si imi cer scuze pentru asta. Insa am obosit. Se mai intampla . Am obosit sa mai combat minciuna si nebunia. Trebuie sa fac asta zilnic, e job-ul meu insa uneori se aduna prea multe. Si cel mai greu e de combatut omul care doreste sa se minta, care a ajuns la jumatatea vietii fiind incapabil sa asume ceva si care desi este perfect constient ca realitatea e alta, alege de bunavoie sa se minta cu un egoism feroce. Si cel mai greu este cand e vorba de parinti care aleg sa minta cu pretul fericirii si sanatatii copiilor lor.
Si nu, nu ma astept sa puteti intelege altcumva decat la nivel declarativ.