Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.
Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.
againstPAS
Utilizator 2din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Presupun ca nu ar fi la fel de profund bolnavi, nefericiți cei care fac clăbuci de bucurie la gândul ca un părinte își petrece sărbătorile la usa copilului sau sunând la interfon. Ce satisfacție au unii sa-și vadă copilul relaționând cu tatăl intr-un prag de usa in locul unor interacțiuni normale.
Martonze
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
againsPAS, "interacţiuni normale" sunt când cei care interacţionează o fac de plăcere şi, fiind "relaţii personale", o fac fără martori, aparate de filmat şi Poliţie.Fiindcă nu sunt spectacole publice şi relaţiile personale necesită intimitate
proastasatului
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ei Martonze, cine sa inteleaga cand ei din spectacol se hranesc, din compatamire si auto compatamire? Din ce ai vrea sa se hraneasca, ce ai vrea sa faca cu timpul ala infinit al vietii ratate, fara targeturi profesionale, fara ambitie, fara nicio recunoastere sociala? Nu vedeti ce scria unul, ca a vazut zeci de filme ale nu stiu cui, altele cu bunica nu stiu cui. altul posteaza pe youtube etc Iar de raspuns tot la valorile rationamentelor de gradinita sunt! Se bucura Gigel de raul altuia, dar, Costel, Costel, Costel care nu-l lasa pe Scatel,... cu el cum ramane? Creier ca la antrenamentul pentru pisu la olita! Dar Gigel.... asta e unicul "argument" al creierasului pe care patineaza musca fara riscul de a se impiedica in vreo circumvolutiune. De aia va zic: raspundeti parintilor haituiti si amenintati, iar pe ceilalti lasati-i sa-si invete reciproc lozincile si filmuletele si sa le recite sub brad. Mute & ignore....o afacere de mare succes!
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Stimată d-nă ps, am fost acuzată de stimabilul nostru partener de discuţie că sunt o ratată, fiindcă n-aş avea alt partener şi plâng după fostul, de aceea sunt prezentă des pe site; păi lucrul pe calculator este ceva obişnuit azi şi relaţia cu partenerul meu este una personală, nu e big brother, de dezbătut pe un site juridic; apoi, nu ştiu de când lipsa unui partener ar fi rateu?! Până una-alta, eu dorm liniştită noapte, nu ca fericitele care postează la 2 noaptea desprechelete în dulapuri scârţâitoare - bănuiesc că doamna Şobolan a avut un coşmar...
În altă ordine de idei, legile prost făcute şi prost interpretate dau posibilitatea acestor comentarii.
againstPAS
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sărmana doamna ps, tot așa o tine ca unii sunt ratați, fără targeturi profesionale, fără integrare socială. A rămas intr-un film de demult, dar nah trebuie sa le justifice unora alegerile. Unii cică sunt pe mute și ignore și nu mai știe cum sa jignească pe unde apuca. Liniștiti-va in mod real măcar acum. E cazul.