deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste 9000 de ron ma intreb oare si in acest caz tot 25% se va dicta? Eu sunt responsabil de ce am facut copil dar cu 2500 de ron va traii toata familie ei fericita urmatorii 18 ani.
Ce parere aveti am vreo sansa la mai putin de 25%???
Da, cazul dvs e foarte complicat.
Daca copilul ajungea in Italia ea pierdea copilul.
Daca copilul s-a aflat in grija ei, conform dreptului roman trebuie sa ii achitati pensia.
Daca copilul era in Italia ea va datora pensie.
Asa rezulta din ce ziceti.
Am o nedumerire.Cat a durat procesul de divort in Italia?
procesul de divort la intentat de fosta sotie in Romania si a durat 5 zile fara ca eu sa fiu citat si fara ca eu sa stiu.Repet eu am aflat dupa un an cand era prea tarziu ca sa mai fac recurs. Noi locuiam in Italia de 5 ani cu copilul pe care l-am adus in iItalia ulterior deoarece in Romania se imbolnavise de o boala foarte rara si foarte grea, din cauza neingrijirii corespunzatoare a socrilor mei care acum sunt tutorii legali pana merg eu sa iau copilul. Intr-o dimineata eu am plecat la servici, iar in urma mea fosta sotie a luat copilul, banii si actele si a disparut. Ajunsa in Romania cand a vazut interpolul la usa a intentat divort dupa care a lasat copilul in grija parintilor ei, care repet sunt alcolizati, ea disparand. Oricum dupa 2 ani de tribunale am invatat foarte bine legile civile si penale atat romanesti si internationale, iar cand o sa ma hotarasc sa ma intorc in Romania am sa scot la iveala justitia corupta care mia facut atata rau
Salariu
ContSters146685
Buna ziua.
M-am angajat in luna septembrie la o institutie de stat si am depus cerere pentru deducere la salariu deoarece am in intretinere un minor de 14 ... (vezi toată discuția)
Deducere personala
pitici
Ce acte trebuie pentru a beneficia de deducere personala din salariu, eventual unde pot citi. Daca copilul are peste 18 ani, este inca la scoala, dar are ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale
enco
Daca 2 persoane traiesc impreuna in concubinaj, au acelasi domiciliu, au un copil impreuna, barbatul poate avea in intretinere si mama copilului? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)