Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
daca asa arata cererea de recurs... fara exceptii... recursul este nefondat... casarea unei sentinte intr-un litigiu de munca ar putea duce la rejudecarea cauzei deci nu sunt invocate astfel de motive.
Salutare,
Am observat, tot rasfoind zilele astea pe portalul instantelor din jud. Arges, ca in ceea ce priveste actiunile in litigii de munca (revendicare drepturi banesti - cazul meu, sau contestatii ale deciziilor de concediere, sau altele) lucrurile se desfasoara dupa un anumit tipar: de obicei, pentru a tergiversa judecarea cauzei, partea parata, angajatorul, ba nu se prezinta, ba cere termen pentru angajarea unui aparator, ba introduce o intampinare chiar in sedinta, determinand instanta sa acorde reclamantului (intrebare: din oficiu sau doar la cererea acestuia?) termen pentru a lua la cunostinta de continutul acesteia si de a formula raspuns. Apoi, la a doua infatisare, mai intotdeauna, instanta cere paratei sa prezinte probele solicitate de reclamant in sustinerea cauzei sale si a raspunsului sau la intampinarea mai devreme pomenita. De-abia la a treia infatisare sunt sanse sa ia o hotarare. Intrebarile mele ar fi:
1.La cate amanari datorate neprezentarii poate avea dreptul partea parata ?
2.Pot cere instantei judecarea in lipsa daca exista dovada ca parata a primit citatia, sau aceasta (instanta) e obligata la judecarea in lipsa daca parata nu face o cerere de invoire?
3.Care este termenul pana la care parata poate face intampinare cererii mele de chemare in judecata inaintea primei infatisari? (poate face o astfel de intampinare chiar in sedinta de judecare...?) Si daca parata poate face intampinare in sedinta, eu, reclamant, nu pot formula raspunsul tot la fel, ad-hoc?
daca asa arata cererea de recurs... fara exceptii... recursul este nefondat... casarea unei sentinte intr-un litigiu de munca ar putea duce la rejudecarea cauzei deci nu sunt invocate astfel de motive.