Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
referirea era strict la probele administrate de angajator... adica pana la prima zi de infatisare... sau art 287 c. mun reprezinta numai un simplu articol din codul muncii?
:-/
p.s. ce probe ar putea avea angajatul in afara de eventual carnetul de munca pentru ca celelalte inscrisuri ce le-ar putea avea nu sunt in original!!!?
lorella te mai rog de asemeni sa ma tii si pe mine la curent prin postare aici,cu ce ai mai facut in procesul tau....ceea ce o sa fac si eu...cred astfel ca putem fi de ajutor si pentru altii care se confrunta cu aceleasi situatii ca si noi...multumesc anticipat si tie si tuturor celor care prin sfaturile lor ajuta la indrumarea celor fara cunodtinte in domeniul juridic:):):)
Madre de Dios!!! Maiculita, Doamne, e cumplita povestea prin care a trecut lorella, si toate astea doar pentru ca un angajator incapatanat refuza sa plateasca fostului lui angajat ceea ce acestuia i se cuvine de drept! Sunt cam in aceeasi situatie, si anume revendicarea in instanta a unor drepturi banesti consecutive unei concedieri cu art.65 din CM, si, la cum stateau lucrurile pana acum, (vezi consensul general in sansele mele de reusita al specialistilor care ne consiliaza gratis pe acest site - bravo lor, sa le dea Dumnezeu sanatate!), devenisem chiar entuziast! Se vede treaba ca nu e deloc usor, trebuie sa ma inarmez cu foaaarte multa rabdare, cu foaaarte multa atentie in demersurile mele.
Am citit topicul acesta de vreo 2-3 ori si as avea de pus cateva intrebari:
1. Actiunea de revendicare a drepturilor banesti neonorate de fostul meu angajator (salariul pt. perioada de preaviz + salariu compensatoriu prev. de CCMUN) am introdus-o la Tribunalul Arges, care, in paranteza fie spus, e practic blocat de explozia de astfel de solicitari venite din invatamant (sunt peste 800 de dosare de acest fel!!!), am termen pt. prima infatisare tocmai pe 19.05, actiunea fiind introdusa pe 25.03. Este posibil ca, in eventualitatea unei hotarari care sa-mi dea castig de cauza (evident, dupa un numar de... -...cate?- amanari inevitabile), parata sa faca recurs altundeva decat in jud. Arges, sediul ei fiind in mun. Galati? Mentionez ca la Pitesti exista, ca si instanta superioara, si Curte de Apel.
2. Ce sanse de reusita as avea in recuperarea acestor drepturi, hotararea fiindu-mi favorabila daca, intre timp, societatea intra in reorganizare judiciara --- insolventa sau in dizolvare?