buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Am o intrebare, la care nu- i gasesc raspuns si daca se poate sa imi oferiti un raspuns, ar fi minunat:
1)Cum sa specific, in actiunea pe care o voi inainta instantei, ca doresc plata cheltuielilor de judecata de catre parata? Poate parata isi va angaja avocat, si ma gandesc sa formulez instantei solicitarea mea de a plati, parata, cheltuielile de judecata indiferent daca castig sau pierd procesele... fiindca am sa intentez doua procese.. unul pt salarii compensatorii si altul pt anularea deciziei ..... mentionez ca parata e din craiova.. eu din brasov.. si poate o sa ceara daune de judecata in afara orasului sau...
2) Care e art care spune ca nu se platesc cheltuielile de judecata in caz de litigii de munca?
Am din nou o intrebare si anume daca decizia a fost emisa pe data de 08.03.2010 iar contractul meu inceteaza retroactiv, pe data de 05.03.2010, lucru specificat in decizie,....e ok? Sau exista vreo lege care sa spuna ca nu e legal ca decizia sa se emita dupa incetarea contractului individual de munca??
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)