buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Buna seara!
Am o intrebare la dvs, daca se poate sa imi oferiti un raspuns,
1) Nu exista nici o lege in care este specificat clar faptul ca in momentul incetarii c.i.m trebuie sa se acorde fisa de lichidare, si sa se faca plata tuturor drepturilor banesti, inclusiv zilele de concediu neefectuate???
2) De ce angajatorul a incheiat contract pe perioada nedeterminata cu mine, daca stia ca va desfiinta postul peste 2 luni? 3 cu preavizul.. chiar nu resuesc sa inteleg lucrul acesta... nu exista nimic in lege care sa spuna ceva legat de treaba asta?
Multumesc frumos anticipat!:vishenka:
Astazi am depus actiunea in instanta pentru a ataca decizia de concediere conform art 65, alin1.
Intrebarea mea este daca este ok sa depun o alta actiune in instanta, de data asta pentru a mi se da salariile compensatorii.
Multumesc anticipat in speranta ca voi primi un raspuns
Trebuia sa le solicitati prin aceeasi actiune ... aveti posibilitatea ca la prima zi de infatisare sa solicitati instantei acordarea unui nou termen de judecata pentru intregirea sau modificarea cererii .
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)