u.b.i.k. a scris:
@ Corina Maran - in lumea lor micutza si galagioasa unde zenitul e marcat de ranjetul lui Nicolae Guta iar nadirul de zambetul inconfundabil a lui Florin Salam (exista si manele italienesti ? ) manelopitecul isi inchipuie ca orice femeie intalnita in cale trebuie "marcata" printr-una din cele doua modalitati:
.....PS As fi curios sa stiu din ce grup (etnic m-am lamurit) facea parte ecologistul ala cu scobitoarea.
PPS Am tinut minte ce ati scris si mi-am pus deja in toate sacourile si in toate scurtele cateva scobitori ... asa, ca sa fie acolo :yes:
Intamplarea, desi adevarata,
a fost folosita doar ca un pretext al exemplificarii posibile evolutii a raului .
Cred ca m-am facut inteleasa ! Nu stiu din ce grup facea parte respectivul...doar pentru simplul fapt ca ceea ce vreau sa uit, uit imediat !
Stiti ce vroiam sa spun ? Ca acum, dupa o vreme, asa cum spui @u.b.i.k.,
logic, am ajuns sa-i inteleg...nu ma mai deranjeaza claxoanele...si asta nu pentru ca nu mai exista claxoane pe lume...ci pentru ca ma deranjeaza cu mult mai tare "specia" care a evoluat in timp...cine stie de unde...cu ceafa groasa, statificata in trei randuri, cu burta scoasa si pieptul evidentiat de un lant gros din aur sau ...(ca nu am verificat ) In oras e plin de ei ! Eu le spun "zombi"...
Deci : concluzionez...
nici un rau nu e mai mare ca alt rau !!! E bine sa mergem pe ideea asta ?
Nu e trist ?
Am acceptat deja ceva ce nu este normal din cauza altei anomalii....
*de clipitul din faruri nu stiam :)) si nici nu stiu cate ti-ti-uri erau...parca era unul mai lung...:">