Sunt divortata de 3 luni si am 2 minori care conform sentintei civile trebuie sa primeasca pensia alimentara, doar ca tatal lor nu isi respecta angajamentul fata de ei.Unde ma pot adresa , am nevoie de un avocat sau doar de o plingere la tribunalul care a emis sentinta civila?Va multumesc.
E simplu ....... nu este angajata si deci nu dispune de niciun venit ..... AVLIL, oricum nu cred ca este de datoria noastra sa intrebam de ce nu are venituri ;)
dar am trimis bani,bunuri.si am vizitat-o ori de cate ori am avut ocazia si bani in buzunar.de angajat nu ma angajeaza nimeni fara un studiu iar eu cum am decat 7 clase nici nu vor sa stea de vorba cu mine stiti destul de bine cum e in bucuresti mai ales ca nu am nici viza de flotant ,intrun cuvant sant pe strada. :(
Nu stiu daca mai conteaza sau nu viza de flotant ..... eu am coleg de serviciu care vine de langa Alexandria.
Important este sa va gasiti de munca ca sa va puteti ajuta copilul si sa scapati de plimbarile in instanta.
Poate incerci sa explici asta politistilor.
Am intrebat de ce nu munceste pentru ca sunt mai multe cazuri, unele explicabile si unele nu.
Doamna are explicatii. In functie de cazul real ii poti spune omului ce sa faca sa scape de penal.
Deci: la politie mergeti cu acte in copie de pe studiile dv. Apoi, bine ar fi sa aduceti niste dovezi ca ati incercat sa va angajati si nu ati reusit. De exemplu: mergeti la un interviu, va refuza firma si cereti o adeverinta. De regula nu dau, trebuie sa insisti sa ceri... Daca ii povestiti situatia unui directoras, poate o obtineti.
E greu, dar v-ar scapa de multe belele.
Faceti dovada ca incercati sa va intretineti copilul, nu e rea-vointa.
De asemenea, cand ii mai trimiteti bani sau bunuri, pastrati dovada pe care v-o da oficiul postal, ca sa puteti arata ca i-ati mai trimis una-alta...
In urma dosarului de la executor a depus contestatie cum ca mi-a platit numerar venind cu un martor...........ideea e ca daca toti cei care sunt obligati sa plateasca pensie de intretinere ar aduce martori copiii din aceasta tara nu ar mai primii niciodata banii...ca arate judecatoarea i-a respins cererea de a venii cu martori.
Rog sfat
janina drula
Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani..
In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)