avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Norma de venit IT eliminata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Norma de venit IT eliminata

In Arges normele de venit pe IT au fost eliminate ceea ce inseamna ca trebuie sa trecem in sistem real #-o
In alte judete s-a procedat similar?
Cel mai recent răspuns: alexbejan , utilizator 21:33, 15 Februarie 2011
Problema e cand pana faci contestatia ei o sa te oblige sa treci pe real (parca 15 ian e termenul pt declaratia 220). In Arges, cei din IT pe norma deja au fost trecut in sistem real. Singura scapare e inchiderea, viza flotant in alta localitate si deschidere acolo.
Au scos norma de venit si in Arad, pina in prezent sunt 3 judete ...
Nici in Braila nu se regaseste, asadar 4
Intrebare intrebatoare:
Au dreptul sa scoata dupa bunul plac unele activitati? Si cand anunta? Oamenii astia sunt chiar cretini ....
Au dreptul. Se pare ca deciziile astea se iau la nivel de judet. Singura solutia pe care am gasit-o pana acum e sa inchid PFA-ul si sa il deschid in alt judet, unde norma e inca valabila. Am inteles (la nivel de zvon) ca s-a mai incercat asta si in Ilfov dar a intervenit un senator direct interesat si au revenit asupra deciziei.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
marius1975_2, utilizator

Alte discuții în legătură

Scenariu intreprindere individuala antispam antispam Buna ziua. Imi puteti, va rog spune, daca urmatorul scenariu este plauzibil si legal dpdv contabil: - urmeaza sa desfasor o activitate de tipul ... (vezi toată discuția)
De la norma de venit la sistem real MikePort MikePort Buna ziua, Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)
Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)