AVLIL a scris:
Astfel, va intreb: ce prevedea contractul dv.?
De ce nu i-ati scos afara la prima problema cu ei?
Cum ati platit impozit pe bani neincasati, ca legea nu spune asta... Nu v-a obligat nimeni sa declarati ceea ce nu s-a platit...
Ati prevazut vreo garantie in contractul de inchiriere?
Cand ati trimis notificarea cu 60 de zile inainte, avand in vedere ca nu prea va mai intelegeati cu ei, de ce nu le-ati introdus si dosarul in instanta (se poate introduce si inainte de expirarea termenului contractual in cazuri de locatiune). Obtineati aproape evacuarea la termen...
Faptul ca legea va da dv. unele parghii legale nu inseamna ca le si baga in traista... si nici nu inseamna ca e proasta doar pentru ca cineva nu apeleaza la intocmirea de contracte si notificari corespunzator tuturor drepturilor pe care le are.
In notificare, cum ati argumentat nevoia sa evacueze, cate daune le-ai cerut si in ce baza?
Si tot asa, multe-multe intrebari.
Dupa cum v-am mai spus, ati gresit ca nu ati facut lucrurile cum trebuie si acum cereti ca, fara sa miscati prea multe degete, legea sa sara repejor in ajutorul dv.
Un contract ca lumea se face la un jurist... nu se face pe o pagina sau doua...
Un contract bun si o justificare corecta ii scotea pe aia afara in cateva luni...
Daca aas sti ca lucreaza as merge la un avocat si le-as introduce ambele actiuni, ca doar sunt aceleasi actiuni doar procedura e putintel diferita, asa ca munca lui e cam aceeasi.
Si as cere si daune care sa-mi acopere chiria, cheltuielile de judecata, stresul...
Dar... as avea motive sa fac astea, nu ca eu nu pot sta in chirie, dar altii ar putea sa stea... ca-s eu mai cu mot...
Cat este ora de consultatie juridica in SUA? Si daca n-as vrea sa dau un leut pe consulktatie, daca tot am intrat pe un forum care incearca sa ma ajute, as raspunde la intrebari, poate gasesc aia vreo posibilitate...
Eu as putea sa va spun ce sa faceti ca sa demonstrati vremelnicia, urgenta: dar nu vad ca sunt motive in cazul dv. Asa ca totul ar fi o facatura... or facaturile nu tin.