Stiu ca pare ciudata intrebarea.
İdeea este ca prim-ministrul a declarat la tv ca toate pensiile se vor acorda mai devreme, fara sa specifice faptul ca aceia care isi ridica pensiile din banci, le vor primi la aceeasi data ca de obicei.
Dupa acel anunt, am observat pensionari agitati in fata bancilor, fiind siguri ca isi vor primi pensiile mai devreme decat de obicei, deoarece asa a declarat prim-ministrul la tv.
Nici ieri, pana la ora 15 acesti pensionari nu isi primisesera banii si erau foarte suparati.
İntrebarea pe care am pus-o aici, si-o puneau si ei.
Este posibil ca un prim-ministru sa fie actionat in judecata pentru declaratiile facute care nu concorda cu realitatea?
alternante republica-monarhie, daca are vreo importanta, ca exemple, ungaria, spania,...
eu, unu', cred ca monarhia e alternativa reala de la republica (are sustinere) si in romania, atata timp cat si insusi basescu (sunt sigur c-avea/are informatii ca exista sustinere) isi cam punea, la un moment dat, problema succesiunii si-si inchipuia ca va domni la infinit prin unu' ("rege") d-al lui, unu' paul, sau cam asa ceva...
Nu știu dacă ar vota peste 50% din populație pentru monarhie. Și oricum ar fi greu de aflat deoarece în vremurile astea, nu cred că s-ar mai prezenta la un referendum mai mult de 35 - 40% din totalul celor care ar avea drept de vot.
Și dacă s-ar prezenta vă dați seama ce manipulare ar fi din partea celor care se pricep la asta (vezi cazul specialiștilor din cadrul marilor partide care sunt experți și în a chmea la vot dar și în a-i ține pe oameni acasă). În aceste condiții, susținătorii monarhiei nu cred că ar avea prea mari șanse de a face un scor onorabil.
Oricum, dacă sunteți convins că asta e soluția, încercați să faceți ceva în sensul acesta.
Nu e un lucru ușor, dar încercați măcar să vedeți cam câți oameni ar răspunde la o asemenea întrebare.
Puteți înceca să lansați o campanie de strâns semnături pe net.
Eu v-am spus părerea mea.
Unde e vorba de politică s-a termnat cu seriozitatea și cu profesionalismul. Pentru motivul acesta mă voi ține departe de orice formă de politică.
Deci pana la urma, prim-ministrul poate face orice afirmatii la televiziuni, poate dezinforma populatia (cum a fost cazul cu "Ne paste un razboi", provocand panica), poate induce in eroare, si NU RASPUNDE in nici un fel.
Frumos, adorabil si manipulator.
Am obosit citind comentariile care au fost deviate de la subiect.
inainte de a-l da 'n judecata pe ponta trebuie sa treceti prin procedura medierii conf. art. 2 alin. (1) si (12) din Legea nr.192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.