Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Inca o zi .. fara!! Pana acum ma tin tare.... dar stiti probabil ca imi lipseste ceva, exista reflexe formate... dar inteleg ca nu poate fi "floare la ureche".
De fapt, este ca atunci cand iti dorest ceva ce se obtine cu eforturi.. Am trecut prin asa ceva, si acest gand ma ajuta :)
Inteleg ca va bucurati impreuna cu mine...
E un argument in plus sa merg inainte
:wave:
am aproape 4 ani de cand m-am lasat de fumat.Hai sa-ti dau cateva argumente,atunci au fost ale mele,dar pot fi si ale tale.
Deci...
1. murise in acel an Zoe Ceausesc si mi-am amintit o chestie:la Revolutie cand au scos-o din Primaverii,a apucat disperata un cartus de Kent,in loc de orice alt lucru util...mi-a fost sila cand am vazut asta si mi-am dat seama ca acelasi lucru l-as fi facut si eu.
2.Murise Jana Gheorghiu...tot din cauza tigarilor ! imi placea enorm femeie asta !
3.Imi miroseau degetele a tutun...crunt si permanent,iar restul corpului a parfum !Dezgustator,nu-i asa ?
4.Stii ca pt nefumatori suntem "paria" ????
5.Intrasem in panica de cate ori se spunea la tv ca se va interzice fumatul si acolo..si acolo..tren,restaurante,etc.De ce sa intru eu in panica ? doar sunt o femeie puternica si am vointa ! (na ! ca am zis cuvantul "vointa" si stiu ca nu-ti place ! "
6.ajutor : neaparat de la o persoana care s-a lasat de fumat ! telefoneza-i de 30 d eori pe zi ,de cate ori iti vine sa fumezi o tigara ! Sunt dispusa sa ajut ! Si metoda e eficienta !
7.dupa cateva zile de chin,te vei simti un invingator iar pe restul fumatorilor demni de compasiune...
Da, ai mare dreptate @iris_64,
Desigur avem vina noastra cand am imbratisat acest viciu ca pe un `trofeu` . Dependenta a intervenit cu acordul nostru.. iar acum suportam consecintele...
Cum spuneam, sotul meu nu fumeaza si ma sprijina...
Mai greu este ca cercul de prieteni, precum si la serviciu (de la femeia de serviciu pana la presedintele instantei).. toti fumeaza.
Ne simtim unul altuia mirosul de parfum.. si culmea este ca nu le simt mirorul de tutun, numai atunci cand intru in al birou. Nu prea imi place. B-)
Acasa nu am fumat decat in terasa sau toaleta, tocmai ca nu-mi placea sa intre cineva la noi in casa sa simta acel miros.. (iata ca ma exprim la "
trecut".:))
Azi am fost cam intoarsa pe dos din cauza ploii cred... si-mi venea sa cer o tigara.. pentru ca nu am mai cumparat tigari.. dar... mi-a fost jena, ca am popularizat INTENTIA DE A RENUNTA...
Sper sa tina....
ce sa iti mai spun ??? Vei reusi !vad toate semnele de reusita !=D>dar mai este un pic...ai rabdare si bea multa apa minerala cand iti vine de o tigara ! E total eronata obsesia ca fumatorii din jurul nostru ne tenteaza ! Nimic mai gresit ! Dupa foecare zi de abstinenta ii vedem mai slabi si pe noi mai puternici.Draga mea,acestea nu sunt tipare...nu sunt citate,sunt ceea ce am constatat eu din experienta.Ai incredere in tine si in ceea ce iti spun : satisfactia finala va fi mult mai mare decat orice tentatie,orice chin prin care treci acum !Sper intr-o zi sa imi dai dreptate ! Eu nu cred in sfaturi medicale standard pt ca fiecare individ e unic ! Tu la randul tau poti gasi alte motivatii.Dar daca nu gasesti niciuna si nu mergi pana la capat...esti jalnic !!!X-(Te rog,nu te opri pt ca poti !
Pauza de tigara
marin123
Buna ziua,
Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate.
Nu am ... (vezi toată discuția)