avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Bună ziua! Doamna Elga, nu stiu si nici nu inteleg cum de nu cunoasteti deja cartea vestitului autor Allen Carr - In sfarsit nefumator. Este recomandata atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Este singura metoda prin care eu am reusit sa ma las de fumat, fara macar sa ma gandesc la acest viciu, fara abtineri, fara vise. Am devenit un nefumator intre fumatori (toti prietenii mei fumeaza), fara cea mai mica dorinta sau gand de a fuma. Incercati, cititi-o! Va veti simti mult mai bine, va garantez! Mult succes in constinuare!
Am citit o buna parte din ea. Am ajuns la ideea ca ma voi lasa de fumat atunci cand psihic ma voi intelege. Probabil ca acum a venit momentul. Repet, nu a fost o chestiune de vointa, ci mai degraba a inceput ca un joc..... Ma rog, fiecare actioneaza conform propriilor mecanisme. Eu asa am reusit, altii poate isi vor gasi alte metode...... :)
Buna fetelor.
@elga50, ma bucur ca a venit momentul sa incerci (sigur vei reusi, aca si eu am reusit)
Vreau sa iti spun ca dupa 5 saptamani am incercat o tigara:blush2: Stii ce am simtit? o puternica ameteala si am aruncat tigara in secunda urmatoare... MI-a parut atat de bine, ca am simtit ce rau imi face, incat mi-a trecut pofta aia nebuna de un fum :) dupa atata timp... M-am lecuit inca o data de fumat..
(nu am mai intrat de ceva timp,pentru ca am fost intr-o mica vancanta un Ungaria si apoi, mi-am schimbat abonamentul la internet)
Buna seara,

Ma bucur atunci cind cineva reuseste sa renunte la un " viciu".
Felicitari =D> dublu cistig -1. Material ,
-2. Sanatatea (nu in ultimul rind).

:vishenka:
Atata timp cat fumam alungam gandul "ce-as face cu banii de tigari....", dar acum, gandindu-ma, ma ia ameteala cate chestii pot face cu ei...:))
Deci material...e mare realizare.

Daca dupa cateva zile resimt oarecari beneficii de sanatate...un bun prieten mi-a promis ca dupa cateva luni imi va reveni gustul si mirosul pe care le-am pierdut in buna parte si ca voi savura pana si aerul orasului....:)), iar mancarea isi va recapata savoarea de altdat'. Plus suflarea pe strada..... Aici...nu-mi fac mari iluzii, dar sper ca macar sa se imbunatateasca cat de cat. Deci din punct de vedere al sanatatii .. si mai mare realizare! :)

@indines
Chiar ma gandeam ca ai disparut si sa nu cumva sa te fi apucat din nou de fumat.
Ma bucur ca ai revenit pe topic....sa ne incurajam reciproc, adica mai mult tu pe mine.:))

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)