Văd că e discuţie particulară, ca să citească doamna proastasatului.Eu nu înţeleg un lucru: de ce nu vă aşezaţi la masă dvs. cu doamna, sau cu cine vreţi să rezolvaţi problemele şi vă atacaţi aici, reciproc!
Eu nu pot baga mana in foc ca doamna PS este fosta partenera a domnului AgainstPas.
Pentru mine e o partenera de discutii.
Dar daca situatia este cea descrisa de dumneavoastra, as intreba si eu fix ce ati intrebat dumneavoastra. De ce nu se aseaza la masa, cu un avocat, prieten sau mediator si sa rezolve aceasta situatie grea si dificila pentru toata lumea?
minciunile lui se aseamănă cu ceea ce spune aici dl. againsPAS şi de aceea mă îndoiesc că totul este aşa cum spune.
Martonze, repet, nu mai generalizati. Una e ce vi se intampla dumneavoastra si alta e ce se intampla in alta parte. In acest caz, daca asta e situatia dreptatea poate sa fie la AgainstPas, doamna PS sau fix la mijloc. Stiti ca e posibil ca ambele parti sa fie in egala masura vinovate si disfunctionale?
Cum v-ati simti sa ajutati o mama care contrar celor facute de dumneavoastra isi abuzeaza copilul si isi sicaneaza fostul partener folosind cuvintele pe care le spuneti dumneavoastra ?
Ati ridicat insa o problema foarte interesanta si este un test foarte simplu respectiv cine doreste continuarea circului si cine finalizarea lui?
Cine este pentru intalnirea de a remedia situatia si cine este pentru continuarea circului?
Sa vedem cine mai raspunde acum si cata deschidere arata.
Un exemplu concret:tatăl este primit în casă, servit ca un oaspete
ce sa caute tatal in casa? de ce nu duceti copilul la masina cand este programul de legaturi personale? Atata vreme cat il tineti sa se desfasoare doar sub ochii dumneavoastra, impiedicati stabilirea unei relatii autentice intre cei doi.
Lasati siguri, tatal si copilul.
Uitati un exemplu concret. ce faceti pare ca nu e bunavointa ci incercare de control sub haina bunavointei. Ia lasati pe cei doi sa isi vada de relatia lor singuri si ne spuneti dupa daca ati mai primit reclamatii. Ce ziceti?