avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problemele părinților despărțiți: pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problemele părinților despărțiți: pensie de întreținere, program de vizită, domiciliul minorilor etc.

Bună ziua,

Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.

Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.

O zi frumoasă tuturor!
Manuela
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util

proastasatului a scris:

Sigur ca e foarte bine ca pe langa jigodie e si mahalagiu.Oare cum se simte acel copil a carui imagine o posteaza derbedeul ala pe youtube? Cu filme sa ramana, ii doresc!

Vai doamna ps, ati auzit cumva de o bunicuta ce s-a dus la televiziuni si a expus intregii tari problema fiicei si a nepoatei si implicit a tatalui? Cu filmulete date la stiri? Oare ce a simtit sau va simti acel copil ca a fost dat la stiri cazul sau? Cine e jigodia doamna PS?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ba da, chiar imi amintesc povestea la care va referiti, daca nu confund cu alta poveste. Era un derbedeu care a fost si condamnat in final El va ramane pe veci ceea ce e, adica un golan. Inteleg ca in opinia dvs, vinovata e mama ca a facut public cum parchetul vroia sa musamalizeze cazul, si nu agresorul care lovise mama! Iata si raspunsul la cine e jigodia. Eu zic ca ala de a batut mama si apoi fugea ca un sobolan de raspundere. Dvs inteleg ca sunteti de parere ca mama care a divulgat mizeria si nu a incasat in tacere pumnii e cea vinovata.
Dar stiti povestea celui care venea pe rand cu cine dorea din membri familiei sale si a ajuns sa nu mai treaca pragul nici singur? Ce sa zic, a "luptat" desteptul nu gluma? Inteleg ca a pierdut ce a avut. O lumina de creier. Sau poate stiti povestea unui celebru membru al organizatiei, care dupa ce a sicanat mama s-a ales cu faptul ca mama si copilul au emigrat. O alta mama a gasit alta solutie, chiar mai interesanta. Nevoia te invata, m-am gandit, cand am aflat povestile lor. Nu-i asa?
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
proastasatului, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca s-a demonstrat in cazul prezentat de bunica ca singura “golanca” agresiva a fost chiar bunicuța. Dar nu intram in detalii ca nu este cazul Nu ma interesează mama sau bunicuța, parca vorbeam de copil. Înțeleg ca ați uitat din nou de el, ca nah el chiar nu contează pentru bunicuța atata timp câștiga bătălia. In alta ordine de idei, tatăl in speța aceea nu a avut și nu prea a pierdut nimic. Era evident pentru oricine ca o data ce va creste copilul se va opri total accesul de către mama și bunicuța la copil. Pentru ca nu ar fi suportat și nu suporta ca acel copil sa se aibă un tata pe care ele îl detesta. Cât despre soluții, nu înțeleg, de ce le anuntați asa in loc sa le puneți in practica?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa mai vorbim de inalta moralitate a romanilor care-si turnau tatii la securitate (si vice-versa)!!!
Nici eu nu dau un ban pe lingaii lui Ceausescu care-si vindeau copiii ca sa satisfaca placerile lui Nicusor.
Excelent de proaste exemplele, de ce ar fi trebuit sa intervina vienezii in '56, westul in '68, nu erau destui romani, cehi, polonezi, etc..., toti membri ai aceluias pact de lasi?!?
Avem acum destul de mult recul ca sa analizam imbecilitatea conceptului comunist si a javrelor adepte.
Dar pentru jigodii, lingai si japite, orfanii nu au existat, lagare de concentrare ca cel de la Chilia Veche inca si mai putin!
Fiecare sistem cu tarele si atardatii lui.
Realitatea ne obliga sa constatam ca unul s-a prabusit iar altul a triumfat.
Romanii din Romania, fara ajutoarele europeene ar muri de foame!
Eu cred ca doar cei care au plecat sa spele latrine mureau de foame acasa si semi mor si in strainatate, caci in fapt nu sunt buni de nimic. Mai exista o categorie, foarte mica ce-i drept, de oameni foarte inteligenti cu specialitati de nisa, care merita mai mult decat le poate in prezent oferi tara. Pacat ca au plecat, dar ii inteleg. Cei care insa cred ca nu pot da cu matura decat pe euro.....nu-i regret. Din contra, au mai plecat din cei care calatoresc cu slanina in diplomat in avion, ceea ce ar fi trebuit sa scada numarul martafoilor si aerul sa devina mai respirabil.
agpas, va alintati. Chiar va credeti atat de important incat doua femei sa va urasca constant. din rolurile lor de mama si bunica? Si nu ne-ati explicat, va urasc pe rand, separat sau impreuna? Cat despre solutiile la care au apelat acele mame, ce sa zic, treaba lor. Mie cea mai comoda solutie mi se pare "mute and ignore", de ce sa ma deranjez cu o emigrare? mi-e bine asa, nu ma zvarcolesc, nu ma macin,e ok.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)