Oare cum se simte acel copil a carui imagine o posteaza derbedeul ala pe youtube? Cu filme sa ramana, ii doresc!
Apropo de pasarea reponsabilitatii, iaca vorbele dumneavoastra de mai sus.
E vina tatalui ca se apara si posteaza filmuletele, nu e vina mamei sau a bunicii care siluiesc emotional acel copil si incearca sa faca probleme acelui tata.
Nu va faceti griji insa, copilul de cele mai multe ori nu e lasat sa iasa afara sa isi vada tatal iar cand o face imaginile in dreptul chipului lui e blurat, deci nici un pericol.
Cum ramane insa cu responsabilitatea bunicii care incalca legea si care in loc sa isi vada de treaba ei, in fata nepoatei ii injura tata.
De curiozitate, ce credeti ca simte un copil cand in fata lui parintele ii este injurat? Bucurie? tristete? Revolta? Durere? Traumatizeaza sau nu acest lucru? eu zic ca da.
Sunt mai multi barbati care se sinucid decat femei de dezechilibrati ce sunt.
Aha, deci parerea dumneavoastra este ca barbatii sunt mai dezechilibrati decat femeile?
Cred ca se numeste discriminare, nu-i asa?
Daca copilul se naste iubindu-si parintii chiar daca nu-i cunoaste si acest sentiment nu apare prin atasament, ci prin ADN, cu siguranta si cei adoptati isi iubesc necunoscutul parinte. Ce aberatii!
Sunt mii de cazuri in care copii adoptati isi cauta parintii naturali. De fapt sunt foarte putine in care nu o fac.
Ati auzit de vocea sangelui?
Orice ar face ipotetica bunicuta din poveste, orice i-ar spune nepoata crezand ca asta ar dori sa auda, adevarul este ca acel sufletel isi iubeste si isi asteapta tatal.
Si sunt doua variante.
1. Avem de-a face cu o bunica care isi iubeste cu adevarat nepoata si atunci va incerca sa indrepte ce a facut pana acum, iar asta mi s-ar parea o dovada suprema de dragoste.
2. Va continua pe calea de pana acum si atunci........sa zicem ca a trait degeaba, iar momentul in care existenta i se va sfarsi o va prinde mai trista si mai goala decat oricand. Pentru ca ratare mai mare decat sa mori la o varsta respectabila fara sa fi invatat sa iubesti macar o singura persoana nu exista.