eumarian a scris:
Daca cineva potrivit educatiei si constitutiei sale morale vrea sa vada sange, violenta este intr-adevar o optiune. Cine vrea vinovati, crucificati, scuipati, poate sa-si doreasca o "revolutie". Dar sa nu se minta inchipuindu-si ca asta va aduce lapte si miere, prosperitate, educatie sau decenta. Oamenii de caracter evita violenta.
Da,aveti dreptate. Haideti sa avem o buna educatie si sa avem si un caracter ireprosabil.... si sa asistam in tacere cum ne jupoaie niste derbedei ce afirma ca ne sustin interesele...sa nu cumva sa zicem ceva la adresa lor....sa nu cumva sa ii deranjam in vreun fel....sa tacem si sa-i lasam sa faca ce vor ei,ca doar noi i-am ales...
Eu cred ca unii sunt atat de bolnavi,incat nici nu mai stiu ce gandesc,nu mai stiu in ce tara se afla,nu mai stiu si nu vad in ce haos se afla populatia tarii... Sa tacem ! Asta e solutia ???
Cei se sus,au nevoie de un tratament eficient...pastile de AKM ! Doar atat ! Si se va rezolva totul !
Cred ca nu e cazul sa fiu "...un om de caracter".#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o:angry: