Vad ca s-a reaprins flacara revolutionara de cateva zile. Si eu sunt de-acord cu necesitatea imperativa a schimbarii starii de fapt in Romania. Daca tot e sa vorbim in proverbe, propun: "Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita". Daca am ajuns aici este pentru ca acesta este nivelul general al populatiei. Din pacate schimbarea nu poate veni din partea majoritatii pentru ca majoritatea este responsabila pentru ce se intampla in Romania.
Pe de alta parte nu pot fi deacrod cu o revolutie armata. Suntem in mileniul III, ar trebui sa avem masini zburatoare, pace mondiala si banii sa nu mai existe... iar lucrurile astea nu se obtin prin forta bruta. Este timpul ca romanii sa-si foloseasca inteligenta nativa pentru a gasi solutii pasnice si functionale pentru problemele cu care ne confruntam.
Invit pe toti acei intelectuali care cred ca putem face o schimbare prin forta cuvantului si prin initiative si mecanisme pasnice sa scrie si sa comenteze pe blogul meu destinat exclusiv acestui deziderat: o Romanie si o lume fara saracie.
[ link extern ]