buna seara!
am si eu o intrebare, in ce lege gasesc faptul ca trebuie sa fie macar o zi diferenta intre data la care mi se comunica ca incepe preavizul si data din care intra in vigoare? ca mie mi-au comunicat in aceeasi zi de cand s-a si scurs preavizul... si mai am o intrebare .. daca a adus o alta persoana in locul meu, si l-a incadrat sub o alta denumire dar face ce faceam eu la munca plus alte lucruri, cum pot sa demonstrez in instanta ca doar denumirea postului e schimbata?? please help me
Ieri am primit citatia acasa referitoare la anularea deciziei, pe 28 aprilie am prima infatisare, intrebarea mea este ce anume pot vorbi acolo, pot sa spun ce am de zis sau e o procedura anume care trebuie respectata.Ce sfaturi imi dati? Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa am in vedere?
Neacordare preaviz
Lipi
In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala
bvr
Buna dimineata!
Stimati colegi,
Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihalinatt
Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj?
Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli.
Multumesc (vezi toată discuția)