avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(
La tochitura de mai sus, eu adaug branza de burduf si un ochi. Desigur, mamaliguta aurie o asez peste branza de burduf, iar cand aceasta de topeste si se intinde..., e o nebunie totala!
Iar peste carnea din ceaun torn suc de rosii, dar obligatoriu facut in casa. Nu stricati cu bulion sau pasta de tomate din comert; mai bine fara... Si la fel de obligatoriu, mult, foarte mult usturoi taiat feliute subtiri, subtiri de tot, desigur pentru cui ii place... Si sa nu uit de busu; busuiocul cu sucul de rosii dau un gust minunat sosului!
Doamnelor ,
Va rog frumos ,, la tochitura respectiva a-ti uitat sa adaugati in top un ochi (din ou de gaina de la tara -de preferinta !!

In plus daca folosim usturoi ,,, atunci il pisam bine cu presa , apoi adaugam usor ulei (de preferinta de masline , zbatem bine pana iese o pasta omogena nu inainte de a-l taia nitel cu jumatate de lamaie stoarsa , si apoi adaugam sucul de rosii pentru culoare, gust ,si toate cele ..
Numai zic (in ceea ce priveste carnaciorii, -- preferatii mei sunt aia de plescoi

Yammi Yammi ..
:giggle: vad ca tochitura mea a cauzat senzatie.
Cu siguranta, Mihaela! La multi ani!
:vishenka:
Doamnelor ,

In primul rand La multi ani tuturor cu numele de Mihai si Mihaela !!
Odata ramasesem dator cu o reteta si anume <inghetata cu usturoi > ; cand de curand am fost in tara, am intrebat despre modul de preparare al acestui produs si mi s-a raspuns de catre o gospodina din Copalau -Botosani ca asa cum unii aduga un strop de sare uneori la reteta inghetatei preparate in casa , in cazul asta adaugam un pic de usturoi pisat ca un mujdei la care folosim in general ulei de masline atat cat sa omogenizeze si sa cuprinda reteta respectiva . Desigur farmecul acestui produs este pus in valoare de sarbatoarea respectiva -Sarbatoarea usturoiului - care are loc in localitatera Botosaneana anual ; altfel nu este un brand si nu se gaseste nicaieri pentru a fi cumparata.

Petrecere frumoasa inca o data !

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)