La tochitura de mai sus, eu adaug branza de burduf si un ochi. Desigur, mamaliguta aurie o asez peste branza de burduf, iar cand aceasta de topeste si se intinde..., e o nebunie totala!
Iar peste carnea din ceaun torn suc de rosii, dar obligatoriu facut in casa. Nu stricati cu bulion sau pasta de tomate din comert; mai bine fara... Si la fel de obligatoriu, mult, foarte mult usturoi taiat feliute subtiri, subtiri de tot, desigur pentru cui ii place... Si sa nu uit de busu; busuiocul cu sucul de rosii dau un gust minunat sosului!
Doamnelor ,
Va rog frumos ,, la tochitura respectiva a-ti uitat sa adaugati in top un ochi (din ou de gaina de la tara -de preferinta !!
In plus daca folosim usturoi ,,, atunci il pisam bine cu presa , apoi adaugam usor ulei (de preferinta de masline , zbatem bine pana iese o pasta omogena nu inainte de a-l taia nitel cu jumatate de lamaie stoarsa , si apoi adaugam sucul de rosii pentru culoare, gust ,si toate cele ..
Numai zic (in ceea ce priveste carnaciorii, -- preferatii mei sunt aia de plescoi
In primul rand La multi ani tuturor cu numele de Mihai si Mihaela !!
Odata ramasesem dator cu o reteta si anume <inghetata cu usturoi > ; cand de curand am fost in tara, am intrebat despre modul de preparare al acestui produs si mi s-a raspuns de catre o gospodina din Copalau -Botosani ca asa cum unii aduga un strop de sare uneori la reteta inghetatei preparate in casa , in cazul asta adaugam un pic de usturoi pisat ca un mujdei la care folosim in general ulei de masline atat cat sa omogenizeze si sa cuprinda reteta respectiva . Desigur farmecul acestui produs este pus in valoare de sarbatoarea respectiva -Sarbatoarea usturoiului - care are loc in localitatera Botosaneana anual ; altfel nu este un brand si nu se gaseste nicaieri pentru a fi cumparata.
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)