avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(
Sa stii ca motorasul el a fost :D
O singura corectie fac: nu a disparut in 10 minute pentru ca este totusi multa. Au fost necesare 23.

Masochista... :bully:
Ares_3, uitasem de prajitura asta! O faceam candva, numai ca taiam blatul "degetele" si jumatatea care a fost trecuta prin sos, o tavaleam prin nuci pisate.E tare buna si cred ca se numeste "Tavalita". Mi-ai dat o idee pentru Craciun!:yes:
:D
Asa se numeste si in caietul meu, i-am schimbat numele pentru ca mi-am inchipuit ca n-o sa para serioasa.
M-ai prins :happy:
Am sa incerc si eu prajitura lui Ares-3.

:vishenka:
Incep sa prin curaj :)
Mai postez o reteta, la fel de ''complexa'' ca asta, dar de saratele. Cum spunea Hanselline, se apropie Craciunul si poate ne inspiram unii de la altii intru diversificarea meniurilor.

SARATELE

- 1 pachet de margarina (cu unt or fi mai sanatoase, dar nu mi-au iesit la fel)
- 250 gr faina
- 1 ou
- 1 lingurita de sare
- o bucata nu prea mare de branza telemea uscata (nici bucatica, ceva intre) rasa

Se amesteca margarina cu faina, se adauga oul, sarea si branza si se framanta bine. Daca aluatul este prea moale, se mai pune putina faina - cantitatile nu sunt batute in cuie, aluatul trebuie sa fie elastic.

Se pune la frigider (de azi 22 decembrie pana maine 23 decembrie) odata cu berea ;)

Se intinde aluatul pe planseta foaie de grosimea unui deget, se unge cu ou batut si se presara cu cascaval, chimen sau sare mare. Se taie bastonase si se pun pe hartie de copt la foc potrivit.

Apoi (m13d :clapping: ) se aduce Berea...

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)