avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(
Va multumim @armeniaD pentru postare, dar asa cum se mentioneaza la inceput, acest topic incurajeaza retetele personale, pregatite in stilul propriu si nu copy paste al unor retete de pe internet.
Nu sterg postarea:), dar va rog ca pe viitor sa postati retetele Dvs., asa cum le pregatiti acasa.
Va multumesc.
G.M.
Buna dimineata
Cam de mult nu am mai postat ce am gatit si improvizat la mincarurile mele:D
Azi m-am hotarit sa va spun cum fac ..
Varza a la Cluj.

Ingediente:
-1kg de varza
-300gr. de orez
-800gr. de carne tocata amestec(vita +porc)
-smintaina 500gr.
sare.piper si la cene place marar verde,cimbru..

Cum o preparam,f. simplu:se taie varza marunt si se fierbe cam 30 de minute(varza de anul aceste e cam tare,poate o fierbeti mai mult)sa fie cam 90 % fiarta,apoi separat se caleste carnea in 2-3ling de ulei si cu un parf de sare si piper deasupara.
Deasemenea si orezul se fierbe de jumatate.
Dupa ce s-au racit ingredientele luam o tava sau o cratita pe care o putem baga la cuptor
Aranjam straturi de varza .carne tocata ,orez,piper verdeata si tot asa pina terminam ingredientele,desupra turnam apa sa fie acoperit totul.Bagam cratita la cuptor circa 30min la foc mediu, apoi la final turnam smintina deasupra si mai lasam 5-10 min la foc mic.
sper sa va iasa tot asa de buna cum imi iese mie.ca intotdeauna cind fac.:hm:

Pofta mare!!
:help:
Sute de boabe sau ce-or fi, ca parca sunt plate, nu rotunde! de linte, in greutate totala de 500 grame, ma pandesc dintr-o punga.

Nu am preparat niciodata linte si n-as incerca retete de pe alte forumuri, asa ca va rog fumos doamnelor, nu ma lasati la greu. De post sa fie, am uitat sa spun. Va multumesc.

As pune macar un zambet, da' nu pot.

Lintea rosie e cea mai buna.
.....dar nu e formidabila in comparatie cu mazarea sau fasolea.

Gateste-o ca pe mazare....sau ca pe fasole... :)
Ares_3 a scris:
:help:
Sute de boabe sau ce-or fi, ca parca sunt plate, nu rotunde! de linte, in greutate totala de 500 grame, ma pandesc dintr-o punga.
As pune macar un zambet, da' nu pot.

Ce doresti sa gatesti draga mea Manu?:console::hugall:
Ciorbita sau felul doi?;)

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)