wawawawwwawwawaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))
sunt in extaz dupa doar cateva pagini citite:))
si io cat ma necajesc sa mai gasesc ceva de gatit....ca cele 4 suflete ma mananca ele pe mine:))
oare unde imi era atntia de n-am vazut acest topi,,,?dupa ce ies din extaz...promit sa dau si io cateva retete:))
Pai cam ar fi cazul....Chiar ma mir ca nu l-ai vazut pana acum...Dar sa stii ca avem o regula, am stabilit-o cu Adalbert...Postam retete originale, pregatite in casa, nu copiate de pe net.
Yes Sir/Mme!
Gabrielle, am o meteahna....de cand ma stiu, desi mama mea e total in dezacord cu mine, nu respect retetele!Le fac dupa propria mea conceptie:))Cand ma aude ,vede mama..se minuneaza continuu:))
De exemplu:
Spanac in clatite/placinte-fiecare cum prefera:)
Se curata,se spala, si se fierbe spanacul, se strecoara si se toaca.Eu am masura de o plasa:)
Se taie ca la stufat ceapa verde si usturoi verde, se calesc si peste se adauga spanacul tocat
-se drege de gust,sare piper,busuioc.
-se da la racit
-se fac clatite normale
-dupa racirea maglavaisului se adauga branza, fiecare dupa gust,finante.....si un strop smantana/pasta rosii, dupa gust,cat sa nu fie prea moale/
-se umplu clatitele/placintelele si se dau la cuptor
Se pot servi calde sau reci
E mult de scris dar repede de facut:)
Eu prefer placintele doar pentru ca nu am rabdare sa coc clatite:)
Nu ca imi lipseste modestia, dar chiar aveam o problema cu intratul in istorie:))
Istoria culinara este cea din urma pe care mi-o doream:))
Multumesc pentru felicitari:)
Spanacul, in general verdeturile trebuie consumate cat mai mult proaspete..., se poate si cu carne:)
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)