avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(
wawawawwwawwawaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))
sunt in extaz dupa doar cateva pagini citite:))
si io cat ma necajesc sa mai gasesc ceva de gatit....ca cele 4 suflete ma mananca ele pe mine:))
oare unde imi era atntia de n-am vazut acest topi,,,?dupa ce ies din extaz...promit sa dau si io cateva retete:))

O seara minunata dragi colegi!:)
Pai cam ar fi cazul....Chiar ma mir ca nu l-ai vazut pana acum...Dar sa stii ca avem o regula, am stabilit-o cu Adalbert...Postam retete originale, pregatite in casa, nu copiate de pe net.

Sa nu zici ca nu ti-am spus!:sticktongue:
Yes Sir/Mme!
Gabrielle, am o meteahna....de cand ma stiu, desi mama mea e total in dezacord cu mine, nu respect retetele!Le fac dupa propria mea conceptie:))Cand ma aude ,vede mama..se minuneaza continuu:))

De exemplu:
Spanac in clatite/placinte-fiecare cum prefera:)
Se curata,se spala, si se fierbe spanacul, se strecoara si se toaca.Eu am masura de o plasa:)
Se taie ca la stufat ceapa verde si usturoi verde, se calesc si peste se adauga spanacul tocat
-se drege de gust,sare piper,busuioc.
-se da la racit
-se fac clatite normale
-dupa racirea maglavaisului se adauga branza, fiecare dupa gust,finante.....si un strop smantana/pasta rosii, dupa gust,cat sa nu fie prea moale/
-se umplu clatitele/placintelele si se dau la cuptor

Se pot servi calde sau reci
E mult de scris dar repede de facut:)
Eu prefer placintele doar pentru ca nu am rabdare sa coc clatite:)

Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Hmmm.. Tentant! Cred ca-s bune, voi incerca de curiozitate, nu prea le am eu cu spanacul...:)

Felicitari si bine ai venit in clubul bucatarilor de pe Avocatnet! =D>Ai intrat in istorie!:))
Nu ca imi lipseste modestia, dar chiar aveam o problema cu intratul in istorie:))
Istoria culinara este cea din urma pe care mi-o doream:))
Multumesc pentru felicitari:)

Spanacul, in general verdeturile trebuie consumate cat mai mult proaspete..., se poate si cu carne:)
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)