avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(
Pot sa fac asa :yeah::yeah:??

M-a sunat sotul tau Manu:D ...asa ca am aflat deja... este SUPER...DELICIOASA...iar eu nu pot decat sa va felicit pentru aceasta.=D> Contributia este numai a ta si a fiului tau Cristian, in acest caz. :vishenka:
Daca nu te suna, altadata nu mai pupa retete noi B-)
La cum te stiu...nu te lasa:acute: pe tine :love:...
mancacioaselor si pofticioaselor:)):))

=D>:kissing:
molipsiti toata tara...a ajuns pana la cluj:)))
E de bine Dana:D...am sa ma uit sa vad daca am postat reteta de "Varza a la Cluj". Asa cum se face la voi...nu ca la noi, la Ploiesti...;)

Sa-ti spun un :secret:...pregatesc prajituri foarte bune:yes:, insa nu ma prea omor cu dulciurile.:wassat:

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)