avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce va place sa gatiti?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce va place sa gatiti?

Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac?

Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu legume la cuptor. Nimic dulce!:(

Gabriela, :stunned:
In atatea feluri se poate gati?
Prefer felul 2.

Elena, nu e rosie, cred ca au spalat-o. Sau e stricata.
Ares_3 a scris:
Elena, nu e rosie, cred ca au spalat-o. Sau e stricata.

:ohyes:
Asta a fost cea mai tare pe ziua de azi...:happy:

Se spala lintea in mai multe ape, apoi se pune la fiert. Dupa ce da in cateva clocote, se arunca prima apa si se pune iarasi la fiert in apa curata. 3 cepe se tale joulienne, 2 morcovi se dau prin razatoare. Se iaie 6 catei de usturoi, Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie. Se adauga peste linte in momentul cand aceasta este fiarta. Se adauga 2.3 foi de dafin, sare si piper. Se calete putina faina intr-o lingura de margarina, apoi se incorporeaza in legumele deja pregatite. Se lasa sa scada im vas si se seveste calda.
Manuela este o reteta usor de pregatit si foarte simpla. Doamna Elena ti-a spus ca poate fi pregatita la fel ca mancarea de fasolea boabe

Spor la gatit!
:vishenka:

Iti multumesc, cred ca e tare buna :yes:

Daca pana maine pana la pranz nu postez in Esecuri culinare, inseamna ca mi-a reusit, caz in care o sa postez doar un emoticon, asta: :strong:

...sper sa nu mi-l stergi!
Ares_3 a scris:

Iti multumesc, cred ca e tare buna :yes:

Daca pana maine pana la pranz nu postez in Esecuri culinare, inseamna ca mi-a reusit, caz in care o sa postez doar un emoticon, asta: :strong:

...sper sa nu mi-l stergi!

Pai nu acela va fi potrivit, ci acesta :yeah:

Nu sterg,,,promit!:giggle:

Manuela, poti adauga in mancarica si o lingura de bulion sau rosii decojite taiate cubulete.
Daca ii place lui Cristi, saptamana viitoare incercam alta reteta. Dar nu cu linte :acute:...

Alte discuții în legătură

Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)
Esecuri culinare Ares-3 Ares-3 In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)