V-am acordat o
recomandare domnule @mediatorbucuresti. (cred ca ati observat).
Si n-ar fi fost singura daca politica acestui forum ar fi permis recomandarea aceleiasi persoane la intervale mai scurte de timp.
Din pricina criticilor mele vehemente la adresa TEXTELOR de lege, par un soi de bau-bau, dar va rog sa ma credeti ca pe dvs. (si altii ca dvs.) nu va pot "acuza" (sezizati va rog ghilimelele) decat de
buna credinta
medieribucuresti a scris:
Cred ca drumul la mediator nu va depasi 30 de minute (luand in calcul deplasarea si 10 minute de prezentare).
Daca LEGEA ar contine ceea ce
VEDETI dvs in ea, ar minunat, nemaipomenit etc.
Dar nu e asa. Si nu aveti
nicio vina pentru faptul ca dvs. (absolvent de ASE) nu reusiti sa vedeti ceea ce eu (practician al dreptului) vad dincolo de aparente, prin
corelarea unor texte de lege (sau, dimpotriva, observand ca nu sunt deloc corelate textele din legea medierii cu altele, desi se zice ca urgenta OUG 90/2012 ar fi venit din necesitatea unor corelarii. Serios!?).
Bine ar fi, daca ar fi vorba
doar de un drum in plus de 30 de minute, dar ...
Eu vad cum sa ramana un om
concediat (desi decizia lui de concediere este nula) din pricina faptului ca s-a dus cu
buna credinta sa medieze litigiul si dvs. cu aceeasi
buna-credinta v-ati facut treaba.
Pare aberant ceea ce spun, nu e asa? Si pe buna dreptate va intrebati cum este posibil asa ceva?
V-as povesti, dar ceea ce spun va fi folosit
impotriva mea si a clientilor mei (inclusiv organizatii sindicale).
Mai devreme sau mai tarziu, si daca minunea asta de OUG 90 va ramane asa cum a fost data, mintile luminate vor croseta aceleasi idei. Dar n-as vrea sa le aprind eu lumina adversarilor mei din procese.