avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorþ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorþ

Doresc să înaintez divorţul de concubina mea, menţionînd că nu sunt casătorit legal, motivul necompatibilitate, neînţelegeri repetate şi altele. În urma concubinajului [1 an si 8 luni] a rezultat un copil, acum în vîrstă de 1 an şi 3 luni care vreau să fie încrediţat mie,tatălui. Apartamentul care stăm acum este cumpărat de mine, pe numele meu precum şi mobila ea avînd numai îmbrăcăminte şi unele lucruri. Rog a mă informa care este procedura de divorţ şi ce şanse am să obţin copilul. DAN
salut

Sunt casatorit de 7 luni si am decis impreuna cu sotia sa punem capat acestei casnici.M-ar interesa actele de care sunt nevoie si un timp estimativ in care se poate termina acest divort
Mentionez ca nu avem nimic de impartit si nici copii nu avem

Va multumesc pentru ajutor
Va trebuie martori pt divort dar procesul nu va fi dificil.
Procesul se poate termina intr-o luna sau doua( mai sigur in doua luni).
Va trebuie certificatul de casatorie in original si un avocat care sa il consultati inainte de redactarea actiunii de divort de catre el.

avocat Claudiu Lascoschi
martori??pentru ce?pur si simplu povestea noastra s-a terminat
Asa cere legea pt ca nu aveti mai mult de 1 an de la data incheierii casatoriei.
Sau asteptati pana se implineste un an si apoi divortati fara martori.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Asa cere legea pt ca nu aveti mai mult de 1 an de la data incheierii casatoriei.
Sau asteptati pana se implineste un an si apoi divortati fara martori.

avocat Claudiu Lascoschi

Ma scuzati ca sunt insistent....
Martorii ce trebuie sa faca in cazul acestui divort?ca eu nu inteleg.

Alte discuții în legătură

Citatie pentru divort radu69 radu69 In urma cu patru ani fiecare cu munca lui ne cam indepartam unul de celalalt, ma simteam neglijat si am ajuns sa parasesc domiciliul conjugal.Dupa doua luni ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Metoda divort ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Sunt casatorita din 2002, in urma casatoriei a rezultat un minor, locuim impreuna inca in apartamentul sotului achizitionat inaintea casatoriei si ... (vezi toată discuția)