VA ROG MULT - AJUTATI MA SA MA INTELEG CU TATAL COPILULUI MEU !!!
- nu vreau ca cel mic sa sufere,
- nu vreau sa stea departe de tata
- nu vreau sa faca parte dintr un razboi din care nu are nimic de castigat
- nu vreau sa pierd timpul prin tribunale inloc sa stau cu cel mic si sa ma bucur de fiecare secunda a copilariei lui
- vreau doar sa stiu ca atunci cand este cu el tatal are grija de copil asa cum ii cer si cum este nevoie si ca atentia lui este indreptata 100% spre grijile si nevoile celui mic ..
As vrea sa pot discuta cu tatal referitor la tot ce il priveste pe copil , NU ma intereseaza ce face in viata lui si cu cine si as vrea sa nu il intereseze nici pe el atata timp cat observa in mod clar ca "concubinul" nu incearca sa ii fure dreptul de tata si are grija de cel mic, il respecta si nu isi doreste nimic altceva decat sa ma vada si sa il stie pe cel mic linistit ..
Vreau sa comunicam, sa iesim impreuna cu cel mic sa nu il mai aud pe copil mereu spunandu mi ca vrea sa aiba o familie,copilul imi spune mereu ca vrea sa avem si noi un tatic care sa stea mereu cu noi si sa mearga peste tot cu noi, imi cere sa ma casatoresc si sa ii fac un fratior asa cum vede ca au cei de la antrenamente si de la scoala ( copii vorbesc multe si ramai socat sa afli despre ce anume discuta - o data a venit acasa si mi a spus ca o colega i a povestit cum tatal ei a batut o pe mama ei si a aruncat cu pietre cu care a lovit o pe mama in spate !!! - copilul meu automat a revazut si retrait episoadele in care tatal lui ma trantea pe jos si ma lovea iar eu ii spuneam ca ne jucam ) nu stiu ce sa ii raspund pentru ca tatal si bunica i au spus deja ca tati are o sotie noua si ca ei sunt alta familie !! [/b]
Sunt dispusa sa il iert pe tatal copilului meu pentru tot ce a facut ( pentru ca atunci cand am hotarat sa devin mama am crezut ca poate fi tata !!!) si sa o iau de la 0 pentru ca:
- cel mic merita sa fie mandru de familia lui si sa nu ii fie rusine ,
- cel mic merita sa aiba o copilarie frumoasa, linistita si o educatie sanatoasa ;
- cel mic merita sa aiba o relatie si cu tatal - cand va veni timpul copilul oricum va sti ce alegere sa faca si atunci nimeni si nimic nu il vor putea opri sa judece ..
CUM SA REUSESC SA DISCUT CU TATAL FARA SA NE MAI REPROSAM NIMIC , FARA SA IMI SPUNA CA EL CU MINE LA PACHET NU VREA SA MEARGA NICAIERI CU COPILUL ( se plange ca nu merge cel mic cu el dar poate daca copilul ar vedea o alta atitudine ar avea incredere in e si astfel s ar repara relatia dintre ei ..) recunosc ca nu imi va face placere sa mergem impreunala antrenamente sau in parca , la un film dar pentru copil pot sa ma prefac ca sunt fericita si fericirea din sufletul copilului cu siguranta ar trebui si poate ne va putea face sa ne comportam civilizat .. CE SA II SPUN CA SA IL FAC SA INTELEAGA CA CEL MIC NU E UN OBIECT SI CA DACA IL VOM FORTA SI TORTURA II VOM DISRTUGE SUFLETUL SI COPILULARIA CELUI PE CARE AMANDOI CONSIDERAM CA IL IUBIM ...?!!!
SE POATE CERE CONSILIERE DOAR PENTRU NOI 2 SA VEDEM DACA REUSIM SA NE INTELEGEM FARA SA MAI TREBUIASCA SA FIU BATUTA,JIGNITA, TALHARITA IN FATA COPILULUI ?!
O MAMA PENTRU COPILUL EI INDURA SI TRECE PESTE ORICE .. ASTA MA FACE SA CRED CA POATE DACA TATAL ISI IUBESTE COPILUL CU ADEVARAT VA INTELEGE SI ASTFEL PARINTII POT AJUNGE SA AIBA O "RELATIE" CIVILIZATA / AMICALA DE CE NU ..
DAR TATII IN ZIUA DE AZI ISI FOLOSESC COPII CA SA ISI ARATE FRUSTRAREA , NEFERICIRE, RAUTATEA SI PERFIDIA ...
DACA SUNT FERICITI DE CE NU SE POT INTELEGE ?!?!
Pai, Broken, tocmai ce am discutat. Aveti in fatza o consiliere psihologica de 3 luni, in care psihologul va asculta pe toata lumea, va avea sesiuni numai cu dvoastra, numai cu tatal, numai cu copilul precum si sesiuni mixte. Se poate ajunge, daca exista cooperare, si la sesiuni mixte doar intre dvoastra si tata. Ce ati scris aici, psiholugului trebuie sa ii cereti! Din cate am auzit, psihologul repartizat, isi cunoaste bine meseria. Concentrati-va pe ce va veni si.. succes!
Shomo, mama e ˝implicata˝ in procese penale din cauza dvs.?
Nu inteleg ce inseamna "din cauza mea", in viziunea dvoastra.
Adica, dvs. ati facut plangeri impotriva ei? Altele decat pe problema relatiilor cu copiii?