Martonze a scris:
....
Am observat pozitia dvs. si am evitat sa va raspund pentru ca nu este scopul meu sa intru in contradictoriu. Am sa o fac insa nu doar pentru dvs.
Stilul dvs. de a ataca si duce discutia in contextul dorit imi este foarte bine cunoscut, Reprezinta o mica parte integranta a comportamentului sociopatic prin care aleinatorii acuza alienatii exact de actiunile pe care ei le produc.
Daca demersurile noastre nu va sunt pe plac si le apreciati ca injuste, partinitoare si insuficient argumentate, chiar si daca beneficiati de sustinerea celor pozitionati de aceeasi "parte", va readuc aminte doar ca, nu conteaza daca multi apreciaza minciuna ca fiind adevar.Asta tot nu o face adevar.
Nu cunosc situatia sotului dvs., daca imi va fi prezentata voi putea formula un punt de vedere, pana una alta ce constat din afirmatile dvs. ma duce catre alta ipoteza, si nu va este favorabila.
In general ne argumentam sustinerile, la fel ca si cea catre care a ti facut referire, pe foarte multe probe extrem de pertinente, in acest sens se afla in derulare un proiect parlamentar de modificare a acestor prevederi.
In ipoteza in care observ ca nu sunteti dispusa sa aduceti nici o imbunatatire cadrului legal care ajuta copilul, ba chiar insistati pe ajutorarea adultului, cuprins de mai mult sau mai putine frustrari, nu imi dau seama cum poate exista o discutie constructiva.
Acest aspect rezida din simplul fapt ca dvs. vreti sa va aparati copilul de tata, iar noi cautam sa il pozitonam alaturi de amandoi, acolo unde este firesc.
Chiar daca o prima problema este reprezentata de acest comportament si actiunile aferente, ce ingreuneaza acest demers, suntem increzatori ca vom reusii sa schimbam aceasta mentalitate.
Cu ajutorul fortei coercitive a statului daca altfel nu se poate.
Nu cred ca are rost sa discutam despre "program de vizita", aceasta este o nomenclatura comunista ce se mai foloseste doar in sistemul personal, s-a depasit acest nivel si acum se discuta oficial despre alte aspecte dupa cum puteti constata.
Noi insistam pe dreptul copilului de a creste alaturi de ambii parinti, si luptam impotriva abuzului parental.
Va doresc succes