shomo a scris:
Stimata Krysy, am mai spus ca orice drept cerut si dobandit, in legatura cu copilul, e normal sa se transforme in obligatie. Acest lucru nu se intampla acum. Este firesc ca nerespectarea obligatiei sa restrictioneze dreptul.
Pe de alta parte rezida in obligatia parintelui rezident (mama, in general) de A INCURAJA relatia intre copil si tata. NU E SUFICIENT CA MAMA...NU SE OPUNE!
Domnule , cum as putea eu sa incurajez copilul.. ce sa`i fac daca el pana la aproape 6 ani nu l`a vazut pe tatal biologic.. pt ca nu a venit sa`l vada decat odata cand avea 7-8 luni .. si a mai trimis pensie inca cateva luni. prin posta , si atat.. in rest nu l`a interesat nici cand a fost bolnav..nici cand a fost ziua lui..nici cand a mers la gradinita ..si etc ...copilul meu de`abia vrea sa ramana uneori la bunici.. langa care a crescut de mic si ii cunoaste .. dar langa unu care ii este complet strain.. eu daca i`as spune acum despre el l`as bulversa complet.. pt ca el ii spune tata sotului meu cu , care m`am recasatorit si care il creste de cand era f mic.. am zis ca o sa`i spun dar macar cand merge la scoala .. sa fie putin mai mare si sa inteleaga .. stiu ar trebui sa merg la psiholog .. dar deocamdata sincer nu imi permit sa dau sute de mii pe consultatii .