shomo a scris:
Broken, sunteti manipulata emotional de catre copil, ptr ca acesta sa-si pastreze imaginea de confort pe care o are pe moment. La fel sunt si mame care fac invers cu copilul.
"Vei merge la tatal tau si vei fi la fel de cuminte cum te-am educat sa fii! Datorezi respect tatalui tau, si nu neaparat iubire. Daca el va reusi sa te faca sa-l iubesti, atunci va fi cu atat mai bine ptr tine. Tatal tau m-a iubit si pe mine atunci cand eu am dorit sa ma iubeasca."
L AM EDUCAT SI L AM MINTIT CAT A FOST MIC ACUM STIE CLAR CE IL ASTEAPTA ACOLO SI NU IL MAI POT DUCE CU VORBA ..
Nu cred ca ma manipuleaza in vreun fel, imi spune ce simte, ce gandeste si imi explica atat cat stie si poate ca se va apara daca il mai oblig sa se duca unde nu vrea desi imi spune ca nu vrea sa mearga !
Nu cred ca pe dvs. sau pe oricare alt adult de pe forumul asta as putea sa il duc undeva dupa ce a mers in acel loc si a fost batut , spunandu i cat de frumos si bine va fi de acum inainte ..
de ex: Dvs daca ati merge undeva cu cineva la indicatiile mele iar acel cineva v ar jigni si /sau v ar lovi iar cand va intoarceti la mine imi spuneti ce ati patit iar eu va promit ca data viitoate o sa fie frumos si ca a gresit respectivul dar nu se va mai repeta dar se repeta nu o fata .. ma mai credeti si mai mergeti in acel loc in care de fiecare data povestea este aceeasi ?>!
si mai mult decat atat - cum as putea sa ii mai spun la intoarcere copilului ca il iubesc, ca nu vreau sa i se intample nici un rau daca eu sunt cea care il imping catre acel loc de care el fuge si in bratele celui in compania caruia i se intampla sa fie batut, sa sufere ?!!!
CAND MI SE INTOARCE COPILUL DE ACOLO BOLNAV, PLIN DE BUBE, BOLNAV SAU SI MAI GRAV BATUT CE FAC CU EL ???
AZI II SPUN CA O SA FIE MAI BINE DATA VIITOARE, LA FEL SI PESTE 2 SAPTAMANI DESI EL IMI SPUNE CA NU VREA ACOLO - PE URMA CE FAC CU EL FUGE DE ACASA, AJUNGE LEGUMA SAU UN DELICVENT ?!!!
DE CE ?? INTELEG CA CEI CARE ISI VAD COPII BATJOCORITI SA IA MASURI SI SA CEARA PENALIZARI NU JIGODIILE CARE ISI VAD COPII INGRIJITI , EDUCATI SI ASTA FARA CA EI SA FI RIDICAT UN DEGET ...