avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuzul minorului (Art 913 CPC) si..tot cortegiul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuzul minorului (Art 913 CPC) si..tot cortegiul 910-914 cu 906

Ca parinti necustodieni, suntem in postura de a denunta acest set de articole ca neconstitutional, via Avocatul Poporului. AP si-a exprimat deja acordul de a propune ca neconstitutional acest articol
Doua lucruri clare, pe care ma oblig sa le transmit pana pe 1 mar 2016:
- nemultumirile atat a necustodienilor cat si a custodienilor
- propuneri de inlocuire in cazul in care calupul 910-914 va fi eliminat din CPC

Va rog sa plecati de la premiza ca exista o hotarare judecatoreasca definitiva/irevocabila, care statuteaza ca minorul va locui la custodian, respectiv necustodianul beneficiaza de legaturi personale, ca drept. Totodata va invit sa aproximati (stiintific sau cu frica de Dzeu), necesitatea tatalui biologic in viata copilului.

Se pot modifica CPC, 272 si HG 49/2011, eventual art 379 CP.
Martonze, pe bune ca nu stiu cine conteaza! Ceea ce observ este ca unele dintre ele "danseaza" cu PNLul intr-o anumita speranta de schimbare atunci cand, sa presupunem, PNLul se va face vreun majoritar prin legislativ. Pesemne ca PNLul a realizat ca voturile ii vin mai mult de la barbati, decat de la femei. Sau..cine stie?
Nu votează nimeni asa ceva.

I mod normal ar trebui făcută restructurare națională și nu va mai vina niște inutili sa trăiască din banii săracilor și pe spinarea lor.

Este inutil asa ceva.

Instantele rămân ceea ce sunt...cum or fi ele pe dreptul familiei...
Este cam singura ramura de drept unde nu prea exista drept...în procese dar sunt totuși procese...

Asta ar mai lipsi sa mai vina unii cu idei total aiurea și pe banii noștri...
brokenangel a scris:




AZI II SPUN CA O SA FIE MAI BINE DATA VIITOARE, LA FEL SI PESTE 2 SAPTAMANI DESI EL IMI SPUNE CA NU VREA ACOLO - PE URMA CE FAC CU EL FUGE DE ACASA, AJUNGE LEGUMA SAU UN DELICVENT ?!!!

DE CE ?? INTELEG CA CEI CARE ISI VAD COPII BATJOCORITI SA IA MASURI SI SA CEARA PENALIZARI NU JIGODIILE CARE ISI VAD COPII INGRIJITI , EDUCATI SI ASTA FARA CA EI SA FI RIDICAT UN DEGET ...





Doamna, daca intre ei nu exista legaturi de atasament de ce nu subliniati asta? De ce nu aratati ca nu exista sentimente, ca nu se cunosc. Este prea tarziu in acest proces?

Păi...se cunosc. Doamna e divorţată.
Broken, fatza de acel copil comun veti fi ceea ce va dispune Dzeu. Nu dvoastra sunteti Dzeul copilului dvoastra. Copilul dvoastra s-ar putea trezi orfan sau muribund din cauza unei maladii rapide si necrutatoare sau din cauza ca un dement beat si drogat a intrat cu bmw-ul pe trotuarul pe care treceati dvoastra. Mai lasati fricile superficiale si faceti pace cu Dzeul dvoastra!
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2016
ContSters257745, utilizator

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Obligativitate program vizita pentru tata elisza elisza Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . ... (vezi toată discuția)
Refuzul tatălui de a vizita copiii minori. se schimbă ceva dacă instanța stabilește un program de vizitare? ContSters442878 ContSters442878 Buna seara. Dintr-o relatie de concubinaj de cateva luni au rezultat doi minori gemeni fetita si baiat. Momentan au 5 anisori. Din cauza certurilor si a ... (vezi toată discuția)