Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
Exact la asta ma refeream ca ar trebui sa-i spuna si copilului, caci doar e barbat, asuma, sau gresesc si "barbatul" fuge sub canapea si plange in instanta?
proastasatului
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ba sa stiti ca spune fix adevarul. Pe dragul de tatic nu-l intereseaza dezamagirea copilului, ci sa va arda pe dvs.
asaofi
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
in ce privinta exagerez, va rog? copilul valorizeaza in calculatoare... de unde deduc ca 1. ii lipseste unul performant 2. nu cred ca ar zice ca in loc de calculator, mai bina il luati la Dubai
Si cunosc destui copiii de 12 ani si fete si baieti si am avut si eu copii de 12 ani. Va spun eu ca la varsta asta este exclus sa se bucure de vreo Roma, Bethleem, Dubai etc. Dar calculatoare, tzoale, telefoane....cat incape!
In fine...nu sunt un exaltat ca altii de pe aici. Dvoastra, faceti cum credeti. In fond oricat de scumpa, dvoastra aveti dreptul la propria experienta. Din care, daca sunteti suficient de inteleapta veti invata in vederea (i)repetabilitatii.