avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanță președințială suplinire acord ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanță președințială suplinire acord respinsă, deși tata nu și-a vizitat copilul de doi ani. Unde am greșit?

Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: storm77 , utilizator 19:57, 24 Octombrie 2017
Pur si simplu stie ce vrea si probabil i se rupe de vacanta dvoastra porumbeasca de la Dubai, de Craciun. La copilul de 12 ma refeream.....
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
asaofi, utilizator
Exact la asta ma refeream ca ar trebui sa-i spuna si copilului, caci doar e barbat, asuma, sau gresesc si "barbatul" fuge sub canapea si plange in instanta?
"asaofi" cred ca exagerati....
tocmai ca am inteles va spun ca exagerati. nu cunoasteti copilul si nu stiti ce-i place si ce nu
storm77, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ba sa stiti ca spune fix adevarul. Pe dragul de tatic nu-l intereseaza dezamagirea copilului, ci sa va arda pe dvs.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
in ce privinta exagerez, va rog? copilul valorizeaza in calculatoare... de unde deduc ca 1. ii lipseste unul performant 2. nu cred ca ar zice ca in loc de calculator, mai bina il luati la Dubai

Si cunosc destui copiii de 12 ani si fete si baieti si am avut si eu copii de 12 ani. Va spun eu ca la varsta asta este exclus sa se bucure de vreo Roma, Bethleem, Dubai etc. Dar calculatoare, tzoale, telefoane....cat incape!

In fine...nu sunt un exaltat ca altii de pe aici. Dvoastra, faceti cum credeti. In fond oricat de scumpa, dvoastra aveti dreptul la propria experienta. Din care, daca sunteti suficient de inteleapta veti invata in vederea (i)repetabilitatii.
asaofi, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de vizita pentru copil de 5 luni dana0414 dana0414 Buna seara, as dori sa ma ajutati cu un rapsuns la intrebarea urmatoare:cat are dreptul, tatal unui copil de 5 luni, de a-l vizita in conditiile in care i ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești ... florentinavlad florentinavlad model de plângere pentru nerespectarea hotărârii judecătorești definitive și irevocabile având custodie comuna a minorei tatăl minorei nu respecta ... (vezi toată discuția)