Buna ziua!
In urma sfaturilor de pe forum am introdus o actiune pentru suplinirea acordului prin ordonanta presedentiala pentru a pleca cu minorul in Asia in vacanta de iarna. Am depus copie dupa biletele de avion si cazare, a fost audiat si minorul care a spus ca vrea sa mearga in vacanta si cu toate astea cauza a fost respinsa ca neintemeiata.
Unde am gresit?
krysy
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
sa stiti ca eu nu il tin departe si i`am dat voie sa vada copilul ..desi de cand avea copilul 2 ani l`a mai cautat cand a implinit 6 ani..pana atunci nici macar odata nu a mai sunat si nu a intrebat de copil daca e bine ..daca e sanatos..daca are nevoie de ceva etc.. nu a cerut nici program de vizita nimic... si daca l`am rugat sa -imi dea o procura ca sa mergem in vacanta 7 zile a spus ca nu da nimic .. desi stie ca , copilul isi doreste f mult sa mearga ... dar el vrea sa imi faca mie rau ca sa nu mai plec ..pt ca daca el nu are posibilitate sa plece noi de ce sa ne distram ? i s`a fixat pensie alimentara si nu a dat de cat cateva luni ... pt ca munceste la negru el stie peunde si stie ca nu am cum sa il execut ca nu are nimic decat hainele de pe el .. nu ii pasa absolut deloc de copil.. si atunci ce model poate sa fie el ? da stiu .. eu sunt vinovata ca am ales sa fac un copil cu el... asta este ... fiecare om greseste ... + ca inainte sa avem copilul era altfel... dupa aceea s`a schimbat crezand ca daca avem un copil o sa fim legati pe viata ..
Martonze, stiu ca doare! Dar, pesemne, cu mintea ta de acum nu l-ai mai alege ca tata pe respectivul ci, probabil, pe altul total diferit. Mna....gresim, platim, ne plangem mai putin. Sau o facem buna din prima....si habar n-avem ca exista acest forum.
da stiu .. eu sunt vinovata ca am ales sa fac un copil cu el... asta este ... fiecare om greseste ... + ca inainte sa avem copilul era altfel... dupa aceea s`a schimbat crezand ca daca avem un copil o sa fim legati pe viata ..
Sincer, nu cred ca s-a schimbat...dupa copil si anume ptr ca din acel moment v-a considerat legata pe viata de el si si-a devoalat, in sfarsit, adevaratul caracter. Asta este strict parerea dvoastra subiectiva.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dragul meu asaofi, nebănuite sunt căile Domnului! Ce e valbil azi, nu e mai valabil mâine. Chiar şi pe acest site, circulă lozinca "Copiii imită părinţii", ceea ce am constatat în practică, evident, există excepţii; în majoritatea cazurilor însă, cuplurile provenite din familii unite (ambele părţi) , au o căsnicie bazată pe respect şi focusată pe creşterea copiilor.
Din cunoştinţele mele recente, persoanele care au iniţiat războaie împotriva mamelor copiilor lor şi insistă cu penalizările provin din familii destrămate şi au traume din copilărie din această cauză.Este cazul tatălui copilului meu şi a cel puţin 3-4 mame penalizate, în toate cazurile, aceştia au fost abuzaţi în copilărie şi poartă cu ei aceste traume.
Cu trecerea timpului, ne schimbăm, căpătăm experienţă de viaţă şi judecăm altfel lucrurile decât în adolescenţă şi prima tinereţe, când ploscăitul în timpul prânzului ni se pare adorabil şi parfumul picioarelor transpirate îl ignorăm, când dragostea ne atrofiază simţurile elementare, cu care ne-a dotat Dumnezeu .Atunci concepem şi urmaşul şi, când organele de simţ îşi reiau rolul, este târziu şi suferim consecinţele.
Mna...mana de la mana...o punem de-o intelepciune: nu va luati parteneri care provin din dezorganizate! Crezi ca intelepciunea asta il va ajuta pe fiul tau sa aiba o familie fericita sau deja nu-i mai recomanzi varianta cu familia...ca sa nu devina si el un abuzator cautator de penalitati?