Martonze a scris:
În cererea de apel, demontaţi fiecare argument al instanţei, prin care motivează respingerea cererii dvs.
Deschideţi o acţiune pentru exercitarea autorităţii părinteşti unice, de către dvs. Din nenorocire, veţi avea parte de aceeaşi instanţă, oricâte noi procese veţi avea cu tatăl copilului dvs.
Pana una alta are probleme la un proces care trebuia să fie simplu.
Trebuie analizată hotărârea instanței.
Ori este foarte bine motivată ori e greșită tare de tot...
Se poate sa fie si o chestie pe care nu ati observat-o si instanța v-a ars.
Un mod detaliu poate distruge un proces de acest fel.
Unde în Asia vr0iati sa mergeți?
Eu personal nu pot intelege l9gica respingerii cererii dar partea rea este ca instanțele de dreptul familiei au o marjă mare de apreciere si chiar CEDO le-a recunoscut acest drept.
Asta este o foarte mare problema din punctul meu de vedere pentru ca o marjă mare naște haos...daca nu exista o logică de bun simt...
Revenind la ce ati scris, nu cred ca poate avea sanse la o reincredintarea daca nu ă obținut o suplinire.
Adică ă pierdut un proces simplu în raport de o reincredintare si de aceea nu cred ca are sanse la un proces cu grad ridicat de complexitate cum este o reincredintarea cand chiar te judeci pe bune...
Deci, daca nu castiga in apel e fără sanse la reincredintare dupa parerea mea...ca tot vorbeam de o logică...
Dacă ă greșit însă în mod flagrant instanța si in apel castiga lucrurile se vor schimba în mod logic...